Dobrodošli na našu Internet prodavnicu!

Cityelectronics je deo grupe SVM maxsolutions d.o.o koja sa velikim uspehom bavi uvozom robe i trgovinom na veliko na teritoriji Srbije, Hrvatske.. U svom planu ima i širenje na druga tržišta u okruženju.

Da bi išli u korak sa vremenom, samim modernim načinom poslovanja, kao i novim trendovima u društvu, odlučili smo se za našu Internet prodavnicu koja nosi naziv cityelectronics. Kao što govori i samo ime, da je to naša prodavnica tehnike , sa kojom imamo viziju da proširimo krug kupaca, olakšamo kupovinu našim postojećim kupcima.

Cityelectronics je od 2017. godne registrovan za prodaju robe na daljinu. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor Televizora, IT opreme, Audio & Video opreme, mobilnih i fiksnih telefona, foto aparata i kamera, malih kućnih aparata, uređaja za negu i lepotu, ali i mnogih drugih aparata.

Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva. Nadamo se da će te Vi prepoznati naš trud i znanje koje naš tim svakodenvno ulaže da bi Vama ponudili što modernije aparate za Vaš dom po najboljim cenama na tržištu.

Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta cityelectronics.rs online shop-a se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u maloprodaji.

Kupovina u cityelectronics internet prodavnici je brza i jednostavno, i što je još važnije potpuno bezbedna i pouzdana. Potrošačima je omogućena besplatna dostava proizvoda na kućnu adresu kao i plaćanje pozećem prilikom dostave robe.

Tu smo za Vas! Možete nas pronaći na našoj novoj Internet prodavnici koja će Vam pre svega ponuditi mogućnost kupovine najnovijih originalnih modela televizora poznatih brendova LG, SAMSUNG, TESLA, PANASONICS, BOSCH, GORENJE, TEFAL, CANDY, HP, ASUS, ACER, ali i drugih aprata za Vaše domaćinstvo i to po odličnim cenama.

Vaš  .